Carry van der Kley

Cees Brinkman

Elly Deinum Fonteyn

Erik de Haas

Esther Remmerswaal

Frans Bakker

Frans Grader

Fred Busch

Hobby fotograaf sinds mijn aanschaf van een Canon AE-1 ergens rond 1980. Recent geswitched van Canon fullframe naar een Fujifilm systeem camera.Alle beeldende kunsten hebben mijn belangstelling, en ik maak naast fotografie ook beelden. Ik doe graag mee met alle fotografieonderwerpen, maar ik betrap mezelf erop dat ik veel natuur- en architectuur foto's maak.

Fred Konings

Ik ben een enthousiast (amateur)fotograaf en webdesigner uit Voorschoten. Mijn voorkeur gaat uit naar landschapsfotografie, macrofotografie, portret- en straatfotografie. Ook kijk ik graag met mijn vrouw en twee dochters naar een spannende film zoals ‘Lord of the Rings’, ‘The Hobbit’ of naar het tv programma ´Wie is de Mol´ en ´The Voice of Holland`.Het beheer en onderhoud van de FDCV website is in mijn handen.

Jan de Jong

Jeannette Matze

Kees vanderLaken

Marijke van der Werf

Marja Vlijm

Martin Kooij

Mieke Hoenen

Piet Schroot

Renee Vermond-van Leeuwen

Rob Dekker

Sander Gerritsen

Valerie van Graafeiland

In 2011 ben ik begonnen met de cursus digitale fotografie bij FDCV en daarna ook lid geworden van deze enthousiaste groep hobbyfotografen. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd voor het juiste gebruik van mijn camera en ben ik ook de beeldbewerkings software behoorlijk gaan beheersen. Mijn voorliefde is landschapsfotografie, maar ik spring ook geregeld naar andere vormen zoals gebouwen en produkten.

Wil van Leeuwen

Ik werk zowel in kleur als in zwartwit.Steden- en natuurfoto's hebben in kleur mijn voorkeur.Zwartwit fotografie en met name het verder uitwerken van zwartwit foto's naar grafische foto's vind ik zeer boeiend.In mijn portfolio vindt u beide aspecten terug.